Haluaisitko aina näyttävät ripset ilman ripsiväriä tai permanenttia. Jos et jo valmiiksi tiedä mitä ripsiltäsi haluat auttaa ripsitaiteilijamme auttaa sinua aina valitsemaan…

Klassinen ripsipidennys.

Klassisessa ripsienpidennyksessä käytetään yksittäisiä ripsikuituja ja jokaiseen omaan ripseen liimataan yksi ripsikuitu. Asiakkaan omien ripsien määrä vaikuttaa ripsien tuuheuteen. Kuitujen paksuuden, pituuden ja kaarevuuden oikealla valinnalla saamme aina varmasti asiakasta miellyttävän lopputuloksen.

Volyymiripset.

Volyymiripset on uusinta uutta ripsirintamalla jossa pidennyskuidut ovat superohuita, pehmeitä ja keveitä. Volyymiripsitekniikalla yhteen omaan ripseen liimataan viuhkana useampi ohuempi ja kevyempi ripsikuitu Volyymiripsistä saa huomattavasti tuuheammat ja etenkin asiakkaalle jolla omat ripset on harvat, on se erinomainen vaihtoehto.

Hybridiripset

Hybridiripset ovat sekoitus volyymiripsiä ja klassista ripsipidennystä tilanteisiin jossa täytyy saada toteutettua haluttu lopputulos esim. luonnollisen näköiset ripset jossa vain hieman lisää tuuheutta.

Katso kaikki palvelumme ja varaa aika tästä